DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Araçlar Mahsur Kaldı

Batman’da Araçlar Mahsur Kaldı
06.05.2018
605
A+
A-

Önceki gün Batman’ı sular altında bırakan kısa süreli yağış, alt yapının yetersizliğini gözler önüne sererken, çok sayıda araç ise suda mahsur kaldı.

Batman’da öğleden sonra yağan ve etkili olan yağış, sokak ve caddeleri adeta esir aldı. Altyapı yetersizliğinden dolayı göle dönen bazı sokaklarda araçlar suda mahsur kaldı.

Yağan yağmurun ardından özellikle Belge Mahallesi’nde sokaklarda biriken sular, zor anlar yaşattı. Biriken sular yüzünden 3 araç suyun içinde mahsur kaldı. Yetersiz kalan birçok kanalizasyon da taştı. Belde Mahallesi’nde suda mahsur kalan kimi araçlar çekici yardımıyla kimi araçlar ise itfaiyenin yardımıyla mahsur kaldıkları sudan çıkarıldı.

araç - Batman'da Araçlar Mahsur Kaldı

Suda mahsur kaldıklarından dolayı araçları bozulan vatandaşlar belediyeye tepki gösterdiler.

Her yağmur yağdığında aynı manzarayla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, kısa süre etkisini gösteren yağmur nedeniyle sokaklarda mahsur kaldıklarını belirtiler.

Yaşadıkları sorun ile ilgili şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Buraya bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Bu hal Batman’a yakışmıyor. Her yağıştan sonra buranın durumu böyledir. Kısa süreli yağan yağmurun ardından Belde Mahallesi’ndeki trafik yolu sular altında kalıyor. Bu işin artık çözüme kavuşmasını istiyoruz. Yayalar için de aynı sıkıntı var. Yetkililerin buraya sahip çıkması gerekir.” diye konuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.