DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Bazı Otobüs Hatları Gece 02:00’ya Kadar Hizmet Verecek

Batman’da Bazı Otobüs Hatları Gece 02:00’ya Kadar Hizmet Verecek
26.05.2019
872
A+
A-

Vatandaşların taleplerini değerlendiren Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye otobüslerinin ihtiyaç duyulan bazı hatlarda nöbet uygulamasına geçmesi talimatı verdi.

Alınan karar ile Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ihtiyaç duyulan hatlarda Eylül ayına kadar nöbetçi otobüs uygulaması başlattı.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı dolayısıyla erkene alınan yaz saati çalışma programında yoğun olan hatlarda süre uzatımına gidildi. Yeni uygulamaya göre 2/A-5/F-6/F ve 9 nolu hatlarda nöbetçi otobüs uygulaması başlatılacak. Nöbetçi otobüsler gece 02.00 saatine kadar çalışacak. Müdürlük bu uygulama ile yazın vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçmeyi hedefliyor. Yeni uygulama ile yaz mevsimi boyunca 2 numaralı Bayındır hattında 1 araç, 5 numaralı Petrolkent hattında 1 araç, 6 numaralı Kuyubaşı TOKİ hattında 1 araç ve 9 numaralı üniversite hattında da 1 araç olmak üzere 4 otobüs gece 02.00 ’a kadar hizmet verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.