DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Ekmeğe Gizli Zam!

Batman’da Ekmeğe Gizli Zam!
23.12.2020
5.054
A+
A-

Batman’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Alınan karar ile birlikte ekmeğin adet fiyatı değişmezken, ekmeğin gramajı düşülerek gizli bir zam gerçekleştirildi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı ile Batman’da ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Karar ile birlikte daha önce 250 gramı 1 lira 25 kuruştan satılan ekmeğin gramajı 200’e düşürüldü. Böylelikle ekmek fiyatlarına yüzde 20’ye yakın gizli bir zam yapıldı.

Daha önce 500 gramı 2.5 TL olan pide ekmeğin gramajı ise artık 400 grama düşürüldü.

IMG 20201222 WA0028 - Batman'da Ekmeğe Gizli Zam!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.