DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da İstihdam Seferberliği Çalışmaları

Batman’da İstihdam Seferberliği Çalışmaları
01.03.2019
392
A+
A-

Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “2019 İstihdam Seferberliği Eylem Planı” doğrultusunda istihdam seferberliği çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Türkiye’de işsizliğin en yüksek olduğu ilk üç il arasında olan Batman’da istihdamın artırılmasına yönelik “2019 İstihdam Seferberliği Eylem Planı” toplantısı yapıldı.

Toplantıya; İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, SGK İl Müdürü Alaettin Ökten, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ümit Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Aslan, İl Müdür Yardımcıları ve ilgili uzmanların katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “2019 İstihdam Seferberliği Eylem Planı” doğrultusunda istihdam seferberliği çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Eviz, “2017 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde başlatılan ‘Milli İstihdam Seferberliği’ hükümet tarafından uygulamaya konulan istihdam teşvikleri sonucunda hedeflerine ulaşmıştır. İstihdamda seferberlik 2019’da ‘Burası Türkiye Burada İş Var’ sloganıyla hayata geçirildi.” dedi.

Hedeflerinin Batman’ın destek ve teşviklerden en iyi şekilde yararlanması olduğuna işaret eden Eviz, “Bakanlığımıza bağlı tüm birimlerin koordineli çalışmasını sağlamak ve ‘2019 İstihdam Seferberliği Eylem Planını’ hazırlamak üzere bir araya geldik. Bakanlığımıza bağlı ilgili kurum temsilcilerimiz ile birlikte; projenin tanıtım, etkinlik ve uygulama alanlarını ortaya konan eylem planımızı Sayın Valimizin himayelerinde başlatmış bulunuyoruz. Hedefimiz projenin Batman’da en iyi şekilde tanıtılması ve ilimizin tüm destek ve teşviklerden en üst seviyede faydalandırılmasını sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.