DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Karantinaya Alındılar

Batman’da Karantinaya Alındılar
13.05.2020
2.484
A+
A-

Kazakistan’da bulunan ve yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında Türkiye’ye getirilen 72 Türkiye vatandaşı Batman’a getirildi.

Kazakistan’dan havayolu ile Diyarbakır’a gelen ve burada işlemlerin ardından otobüslerle Batman’a getirilen vatandaşlar, sağlık taraması ve ateşleri ölçüldükten sonra yurda alındı.

Batman’a getirilen 72 vatandaş 14 günlük karantina süreleri için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Batman Kız Öğrenci Yurduna yerleştirildi.

Vatandaşları Kız Öğrenci Yurdu önünde Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve AFAD İl Müdürü Fevzi Bakır ve sağlık ekipleri karşıladı.

Tedbir amaçlı 14 gün karantina altında tutulacak olan vatandaşların, herhangi bir sağlık problemlerinin çıkmaması halinde memleketlerine gönderilecekleri bildirildi.(

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.