DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Kavga: 1’i Ağır 3 Yaralı

Batman’da Kavga: 1’i Ağır 3 Yaralı
02.06.2019
2.956
A+
A-

​Batman’ın Kozluk ilçesinde akraba 2 aile arasında çıkan kavgada bir kadın hayatını kaybederken, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Batman’ın Kozluk ilçesinin Taşlıdere (Holè) köyü Doğancık (Kufifè) mezrasında 2 akraba aile arasında çıkan kavgada bir yaşlı kadın hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, akraba olan Ahmet Bilmez ve Menderes Bilmez aileleri arasında yaşanan sözlü tartışma bir süre sonra yerini bıçaklı kavgaya bıraktı. Çıkan kavgada, Menderes Bilmez’in annesi Nazime Bilmez (87), aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Menderes Bilmez’in erkek kardeşi de ağır yaralandı. Yaralanan diğer 2 kişinin de karşı aileden olduğu belirtildi.

Haber verilmesi üzerine yaralılar, tedavi edilmek üzere ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akraba 2 aile arasında daha önceden husumet bulunduğu ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hayatının kaybeden Nazime Bilmez’in cenazesinin Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Köyde, güvenlik önlemleri arttırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.