DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Son Yılların En Kuvvetli Yağmuru

Batman’da Son Yılların En Kuvvetli Yağmuru
30.11.2018
728
A+
A-

Meteoroloji’nin Batman için uyarıların ardından, Batman’da sağanak yağmur çok şiddetli bir şekilde etkili olmaya başladı. Baman’da şiddetli yağış trafiği de etkiledi, çok sayıda araç zaman zaman bazı noktalarda sorunlar yaşadı. Vatandaşlar ise göle dönen yollar nedeniyle ulaşımda güçlük çekti.

Kentte gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı. Göle dönen yollar nedeniyle vatandaşların ulaşımında da büyük güçlük yaşandı.

Yağışlı havanın yarın öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ’DEN BATMAN UYARISI

Önceki gün yapılan uyarıda şu ifadelere yer verilmişti,

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemizde beklenilen sağanak yağışların bugün (29.11.2018) akşam saatlerinden itibaren 1 Aralık Cumartesi öğle saatlerine kadar zaman zaman etkisini artırarak Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman ve Siirt’te kuvvetli olacağı (30-60 kg/metrekere) tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.