DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Belediye Personel Alımı İçin Kura Çekimi Yapılacak

Belediye Personel Alımı İçin Kura Çekimi Yapılacak
22.07.2019
1.962
A+
A-

Batman Belediyesi Personel A.Ş tarafından istihdam edilecek olan 120 beden işçisi için çarşamba günü noter huzurunda kura çekimi yapılacak.

Batman Belediyesi, İş-Kur Müdürlüğü üzerinden Personel A.Ş bünyesinde istihdam edeceği 120 personel için kura çekimi çarşamba günü yapılacak. Batman Belediyesi Personel A.Ş tarafından 120 beden işçisi alımı ile ilgili olarak 22.04.2019-26.04.2019 tarihleri arasında Batman İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığı ile başvuruları alınan 4 bin 762 kişiden mülakata girmeye hak kazanacak 600 kişi için kura çekimi yapılacak. Bu kişiler, mülakat sonucunda 120 asil ve 120 kişi yedek olarak belirlenecek.

Kura çekimi, Batman Belediyesi Spor Kompleksinde (Tilmerç Mahallesi) 24.07.2019 Çarşamba günü saat 10:00’da basın ve noter huzurunda halka açık olarak yapılacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.