DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çalışmalar Yerinde İncelendi

Çalışmalar Yerinde İncelendi
16.12.2019
1.107
A+
A-

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye tarafından projesi yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Halka daha iyi hizmet sunmak için belediyenin sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Eş Başkanlarına Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Nemcik, M. Zeki Hedekoğlu, belediye birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.

Yeni ulaşım sistemiyle hayata geçirilen ve belediye hizmet binası karşısında yer alan toplu taşıma merkez aktarma noktasında yapılması planlanan proje için yetkililerden bilgi alan Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, aktarma noktasının üstünün kapatılarak yolcuların yağmurdan ve güneşten korunacağı projenin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Daha sonra belediyenin hayata geçirdiği bir diğer projesi olan ekmek üretim fabrikasını inceleyen Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, sosyal belediyecilik anlayışıyla başlatılan ve dar gelirli vatandaşların ihtiyacını karşılayacak olan belediye ekmek fabrikasının yakın zamanda biteceğini ve ekmek üretimine başlayacağının müjdesini verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.