DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cizre Caddesinde Başladı

Cizre Caddesinde Başladı
05.05.2019
688
A+
A-

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın temiz bir Batman için başlattıkları “Temizlik kampanyasının ilk etabı” Cizre caddesinde cumartesi günü start aldı.

Batman Merkez Cudi Mahallesi Cizre Bulvarından başlayarak sokak sokak çöp toplayan Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’a, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, 220 temizlik personeli, mahalleli ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

6 süpürge aracı, 5 çöp taksi, 4 çöp kamyonu, bir kepçe, 2 damperli kamyon ve 220 personel ile Korik, Cudi, Bayındır, Petrol, Şafak Mahallelerinin cadde ve sokaklarında çöp toplayan Eş Başkanlar, temizlik bilinci oluşturmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

tmm - Cizre Caddesinde Başladı

Parklar’da, Caddelerde, sokaklarda ve boş arazilerde elleriyle çöp toplayan Eş Başkanlar, mahalle sakinleri, esnaf ve market sahiplerine çevrenin kirletilmeden temiz tutulması konusunda hatırlatmada bulunurken çocuklara da çöplerini yerlere atmamaları konusunda uyarıda bulundu.

İş kur tarafından belediyeye sağlanan temizlik personeli desteğinin geri çekildiğini ifade eden Eş Başkan Songül Korkmaz, “Daha önce 800-900 temizlik personeli bulunurken İş Kur’un desteğini çekmesi ile temizlik personeli sayımız 400’a kadar düştü. İş Kur desteğini çekse bile halkımız temizliğini yapma konusunda kararlıdır. Bugün burada başlatacağımız bu temizlik kampanyasına halkımızın destek vermesini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.