DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“DEVA’DAN KOZLUK’A ÇIKARMA”

“DEVA’DAN KOZLUK’A ÇIKARMA”
28.01.2021
652
A+
A-

DEVA Partisi Batman İl Teşkilatı, geniş bir heyetle Batman’ın Kozluk ilçesine çıkarma yaptı.DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, İl yönetimi, 6 İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Batman’ın Kozluk ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelindi ve esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Batman’ın en kalabalık ilçesi Kozluk’a gelerek burada yüzlerce vatandaşlarımızla ve esnafımızla tek tek selamlaştık ve kendilerini dinledik. İlçemizde ciddi bir çarpık kentleşme ve altyapı sorununu gözlemledik. İlçemizde tarım tam anlamıyla devlet eliyle bitirilmiş durumda. Hatta tarım alanları hızla yapılaşmaya açılmış ve şehrin önemli güzergahlarından biri olan Çarşı bölgesindeki esnafımız kaderine terk edilmiş. 3 ay ile sınırlı cüzi yardımlar ise esnafımız için çok yetersiz. İlçenin çarpık yapılaşma nedeniyle önümüzdeki yıllarda kuraklık ve su sorunu ile anılacak bir bölgeye dönmesi içten bile değil. İlçemizde yeni yapılan hastane ise vatandaşın derdine derman olmuş durumda değil. Birçok poliklinikte doktor bulmak mümkün değil ve hastalar sıklıkla maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayarak Batman’a gelmek zorunda kalıyor. Batman’da da Kozluk’ta da gördüğümüz manzaranın hiçbir farkı yok. Gençler işsizlikten bahise, uyuşturucuya yönelmiş durumda.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.