DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ekrem İmamoğlu Batman’a Geliyor

Ekrem İmamoğlu Batman’a Geliyor
25.08.2019
10.112
A+
A-

Ekrem İmamoğlu, 31 Ağustos’ta CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar’ın yeğeninin düğününe katılacak.

Cihan Yaşar 23 Haziran’da İstanbul’da oy vermek için memleketi Batman’da yapacağı düğününü ertelemişti. Yaşar 31 Ağustos Cumartesi günü Batman’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun nikah şahitliğinde evlenecek.

Cihan Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı “23 Haziran’da Batman’da düğünüm vardı. Oyumu İstanbul’da kullanmak ve seçimde çalışmak için düğünümü erteliyorum. Her şey güzel olacak Ekrem abi” paylaşımı yapmıştı.

Nişanlısına “Ekrem Başkan’a haksızlık yapılırken ben evlenemem” dediğini belirten Yaşar “Seçim sürecinde binlerce akrabam ile gece gündüz çalışacağız ve başaracağız” diye konuşmuştu. İstanbul’a gelip seçim çalışmalarına da destek olan Yaşar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun şahitliğinde evlenecek.

Yaşar, “Değerli arkadaşlarım sizlerin de bildiği gibi 23 Haziran seçimleri dolayısıyla düğünümüzü ertelemiştik. 31 Ağustos Cumartesi günü Batman’da İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun nikah şahitliği ile düğünümüzü yapacağız. Bu mutlu günümüze hepinizi bekliyorum. Saygılarımla..” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.