DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fidanlar Toprakla Buluştu

Fidanlar Toprakla Buluştu
12.11.2021
1.207
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2019 yılında başlatılan ve Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” projesi ile Batman Üniversitesi Batı Raman Yerleşkesinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında üniversitenin farklı yerleşkelerinde düzenlenen ağaç dikme etkinliğine Batman Valisi Hulusi Şahin, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, “Etkinlik ‘Geleceğe Nefes’ projesi kapsamında daha yeşil bir Batman, daha yeşil bir Türkiye için yapılan çalışmalara destek olmak, yaşam kaynağımız ormanlarımızı korumak, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak ve son zamanlarda ülkemizde yaşanan orman yangınları sebebi ile bozulan ekolojik dengenin düzeltilmesine katkıda bulunmak amacı ile düzenlendi. Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği kapsamında gün boyunca üniversitemiz ve ilimizde toplamda 50 bin adet fidan dikimi yapıldı.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.