DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gözyaşlarını Tutamadı

Gözyaşlarını Tutamadı
01.08.2018
553
A+
A-

YENİ BATMAN – Batman’ın Sason ilçesine bağlı Kilis köyünde ikamet eden, tekerlekli sandalyesi olmadığı için kardeşleri tarafından el arabasıyla gezdirilen bedensel engelli Ersin Bilmez, Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Derneği tarafından kendisine teslim edilen akülü arabaya binince sevinç gözyaşları döktü.

Geçtiğimiz günlerde akülü araç talebini hayırsever vatandaşlara duyurması üzerinde harekete geçen AHBAP Derneği Batman temsilcileri, Sason’a bağlı Kilis köyünde ikamet eden Ersin Bilmez’i evinde ziyaret ederek akülü araba hediye etti. Akülü arabaya kavuştuğu için çok mutlu olduğu gözlenen Ersin Bilmez (22), İhlas Haber Ajansı muhabirine ve Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Derneği üyelerine defalarca teşekkür etti.

akü1 - Gözyaşlarını Tutamadı

İHA’nın haberi üzerinde harekete geçtiklerini belirten AHBAP Derneği Batman İl Temsilcisi Betül Tutuş, “AHBAP Genel Başkanımız Haluk Levent aileye ulaşmak için bizleri görevlendirdi. Biz de en kısa zamanda ailenin belge ve raporlarını tamamlayıp akülü aracın alımını gerçekleştirdik. Koordineli bir şekilde çalışarak aile için elimizden geleni AHBAP Batman olarak prosedürlere uygun bir şekilde yaptık. AHBAP’ın birinci yıldönümünde böyle güzel bir şeye imza atmak sevginin ve gerçeğin peşinde olan bütün AHBAP’lar için gurur vericidir. Dernek olarak İhlas haber Ajansı’na bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.