DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gündüz tarlada çalışıp akşam maske üretiyorlar

Gündüz tarlada çalışıp akşam maske üretiyorlar
01.06.2020
829
A+
A-

Batman’ın Gercüş ilçesinde Gercüş Ziraat Odası’na ait dikim atölyesinde vatandaşa dağıtılmak üzere ücretsiz maske üretildi.

Batman’ın Gercüş (Gercews) ilçesinde Gercüş Belediyesi’nin katkılarıyla Gercüş Ziraat Odası çalışanları tarafından gönüllü olarak maske üretildi. Üretilen 35 bin maske ücretsiz olarak çiftçi, öğrenci ve halka dağıtıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, kadınların gündüz tarlalarda çalışıp akşam da gönüllü olarak maske ürettiğini söyledi.

Öner, “Küresel salgın ile ulusal mücadele kapsamında, çiftçi ve vatandaşlarımız için ücretsiz maske ürettik. Gercüş Ziraat Odası iş elbiseleri dikim atölyesinde Gercüş Ziraat Odası ve Gercüş Belediyesi 35 bin adet maske ürettik. Maske üretiminde maske üreten çiftçi kadınlar sabah tarlada çalıştıktan sonra akşamda gönüllü olarak Gercüş Ziraat Odası giyim atölyesinde maske üretiyor. Daha sonra üretilen maskeler sterilizasyon yapılıp paketlendikten sonra ücretsiz olarak öğrenci, çiftçi ve halka dağıtılıyor. Bize katkıda bulunan başta Gercüşlü kadınlarımıza Gercüş Belediye Başkanı Sayın Gündüz Günaydın’a teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.