DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Harçlıklarını Afganistan’a Bağışladılar

Harçlıklarını Afganistan’a Bağışladılar
18.01.2022
233
A+
A-

Batman’da ikamet eden Aksoy kardeşler, biriktirmiş oldukları harçlıklarını Afganistan’daki ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Batman Umut Kervanına bağışladı.

Meryem, Elanur ve Muhammed Yasin Aksoy isimli küçük çocuklar, biriktirmiş oldukları harçlıklarını Afganistan’daki muhtaçlara verilmek üzere Umut Kervanına teslim etti.

Batman Umut Kervanı Gönüllüsü Mehmet Ali Geçer, açlık kriziyle karşı karşıya bulunan Afganistan halkına yapılan yardımların anlam taşıdığını söyledi.

Henüz küçük yaşlarına rağmen üç kardeşin Afganistan halkı için harçlıklarını bağışlamasının çok önemli olduğunu belirten Geçer, “Meryem, Elanur ve Muhammed Yasin Aksoy kardeşler Umut Kervanının Afganistan için başlatmış olduğu yardım çağrısına katkı sağlamak için biriktirmiş oldukları harçlıklarını bağışladılar. Bu kardeşlerimizin yaşları küçük ama yardımları ise anlamlı ve çok büyüktür.” dedi.

Yardımlaşma duygusunun oluşmasına vesile oldukları için çocukların ailelerine teşekkür eden Geçer, bu durumun herkese örnek olması gerektiğini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.