DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İntihar Girişimiyle Dolandırıcılık Yapmak İstediler

İntihar Girişimiyle Dolandırıcılık Yapmak İstediler
23.02.2018
650
A+
A-

​Batman’ın Kozluk ilçesinde intihar teşebbüsünde bulunan kişinin amacının intihar girişimiyle dolandırıcılık yapmak olduğu ortaya çıktı.

Batman’ın Kozluk (Hazo) ilçesinde geçtiğimiz günlerde 8 katlı bir apartmana çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan kişi dolandırıcılıktan cezai işleme tabi tutuldu.

İntihar teşebbüsünde bulunan kişinin vatandaşları dolandırmak için 8 katlı bir apartmanın katına çıktığı ve bir arkadaşının ise kendisini tanımıyormuş gibi vatandaşların arasında hasta olduğunu ve kendisi için para toplayıp intihar etmekten kurtarabileceklerini söyleyip vatandaşı dolandırmak istedikleri ortaya çıktı.

intihar 1 - İntihar Girişimiyle Dolandırıcılık Yapmak İstediler

Polis ekiplerince ikna edilen şahsın emniyetteki sorgusunun ardından olayın intihar teşebbüsü üzerinden dolandırıcılık yapmak olduğu öğrenildi. Söz konusu şahıslar ‘dolandırıcılıktan’ cezai işleme tabi tutuldu.

Öte yandan, aynı kişiler farklı şehirlerde 13 defa daha intihar girişimiyle dolandırıcılık yaptığı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.