DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Omuzuna demir korkuluk saplanan çocuk tedavi edildi

Omuzuna demir korkuluk saplanan çocuk tedavi edildi
05.09.2019
655
A+
A-

Batman’da duvardan atlamaya çalışan ve omuzuna demir korkuluk saplanan çocuk başarıyla tedavi edildi.

Batman’ın Gültepe Mahallesi’nde duvardan atlamaya çalışan Muhammed Emir Turan (13) isimli çocuğun koltuk altından giren demir korkuluk omuzundan çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kesilen demir parmaklıkla beraber Batman Bölge Devlet Hastanesine götürülen çocuk başarılı bir şekilde tedavi edildi.

Hastanede hızlı bir şekilde yapılan operasyonla Turan’ın omuzuna saplanan demir korkuluk başarıyla çıkarıldı. Olayı duyunca şaşkına döndüğünü söyleyen baba Abdulgaffur Turan çok korktuğunu fakat yapılan acil müdahale ile çocuğunun hayati tehlikesini atlattığını, bundan dolayı rahat bir nefes aldığını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan tedavinin ardından Muhammed Emir Turan, “Marketten geliyordum. Daha kısa bir sürede eve yetişeyim diye düşünmüştüm. Avlu duvarının üzerinde bulunan demirlerden atlamakla yanlış bir davranışta bulundum. Korkunç bir acı yaşadım ve çok korktum. Beni acilen hastaneye yetiştiren ve hastanede ameliyatımı gerçekleştiren doktor ve personellere çok teşekkür ediyorum. Çocuklara buradan seslenmek istiyorum sakın böyle tehlikeli şeyler yapmasınlar.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.