DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Örnek Davranış

Örnek Davranış
28.11.2018
402
A+
A-

Batman’ın Kozluk ilçesinde kuaför olan iki kardeş, köy okulu öğrencilerinin saç kesim ve bakımını yaparak örnek bir davranışa imza attı.

Batman’da, kuaför işletmecisi olan Ata Genç ve Ferhat Genç, köy okulu öğrencilerine temizliğin önemini göstermek amacıyla köy okulu öğrencilerinin saç kesimini ve bakımını ücretsiz yapmak istedi. Merkeze bağlı Çayhan köyüne gelen kardeşler burada bulunan köy okulunda eğitim gören 30 öğrenciyi tek tek tıraş ederek saç bakımlarını yaptı. Okul Müdürü Murat Işık, eğitimin sadece okul kitaplarında anlatılan şeylerden ibaret olmadığını belirterek, “Kitapta olan kadar olmayanı da hayatın içinde öğreniyoruz. Bu bakımdan temizliğin önemini vurgulamak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Temizlik imanın yarısıdır hadis-i şerifinde de dinimizin temizliğe verdiği önemi görüyoruz. Temiz bir insan olmak dünyaya temiz bakmamızı sağlayacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.