DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Prag’da Staj Yaptılar

Prag’da Staj Yaptılar
26.12.2018
361
A+
A-

Batman’ın Kozluk ilçesinde Şenay Aybüke Yalçın Mesleki ve Teknik Lisesinde eğitim gören 5 öğrenci, Prag’da staj yaptı.

Erasmus+ 2018 teklif çağrısı kapsamında “Asansör Bakım ve Onarım Hizmetleri Avrupa Stajı”nın 1. Hareketliliği için Kozluk Şehit Şenay Aybüke Yalçın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim-öğretim gören 5 Elektrik Bölümü öğrencisi Prag’da 21 gün staj gördükten sonra Kozluk’a geri döndü.

Proje kapsamında Prag’a giden Elektrik-Elektronik Teknolojileri Öğretmenleri Turgut Özgünlük ve Selman Barlık ile beraber Kanivar Yetmen, Müslüm Kol, Recep Tayyip Hamarat ve Cihan Yeşilyurt isimli öğrenciler stajlarını başarı ile tamamladı. Üç etapta ve farklı öğrenci grupları ile ayrı tarihlerde uygulanan projenin ikinci etabı 13 Ocak’ta Macaristan’ın Budapeşte şehrine gerçekleştirilecek. Projenin ikinci etabında ise Şirin Sevim, Yusuf Mutlu, Kerim İçten, Ümit Abık, Yusuf Yaman isimli öğrenciler ile birlikte Şehit Şenay Aybüke Yalçın Mesleki ve Teknik Lisesi Müdür Başyardımcısı Erdal Bulut yer alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.