DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ramazan Kolisi Dağıtımı Yapıldı

Ramazan Kolisi Dağıtımı Yapıldı
24.05.2019
1.095
A+
A-

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Gıda Kolisinin dağıtımını başlattı.

Batman’ın farklı mahallelerinde daha önce tespit edilen 2640 ailenin yaklaşık bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak olan gıda kolilerinin dağıtımına başlandı.

Gıda kolilerinin dağıtımını Belediye Meclis üyeleri ile başlatan Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz amaçlarının imkânlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine el uzatıp yardım etmek olduğunu vurguladılar.

Belediye Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtılacak olan yardım kolilerinde 12 kalemden oluşan gıda maddeleri bulunuyor.

Tespit edilen 2640 ailenin yaklaşık bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak olan gıda kolilerinin Kadir Gecesine kadar ailelere ulaştırılması hedefleniyor.

Kolilerin taşınmasına bizzat yardım eden Eş Başkanlar ve Meclis Üyeleri, mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerinin dağıtılmasını uygun gördüklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.