DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sektör Buluşmaları Sürüyor

Sektör Buluşmaları Sürüyor
27.11.2019
342
A+
A-

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, turizm ve otel temsilcileri ile istişare toplantısı düzenledi.

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Batman’da faaliyet gösteren turizm ve otel temsilcileri ile istişare toplantısı düzenledi.

Batman’da hizmet veren sektör temsilcileri ile bir araya gelen İŞKUR yetkilileri, İŞKUR’un sağlamış olduğu destekler ve programlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “İŞKUR olarak ilimizde çeşitli sektörlerde hizmet veren firma temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Daha önce tekstil sektöründe yaptığımız buluşmayı bugün turizm sektörü ile devam ediyoruz. İŞKUR olarak sektör temsilcileri ile istişare yapmaya önem gösteriyoruz. Planlamamız dâhilinde sağlık, eğitim, gıda ve benzeri sektörler ile yeni yıla girmeden önce istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Amacımız işverenlerimizin teşviklerden daha fazla istifade etmesinin yanında sektöre özel çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamak ve bu çalışmaları 2020 programımıza dâhil ederek hayata geçirmektir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.