DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeni Batman Hastanesi’nin Tamamlanacağı Tarih Belli Oldu

Yeni Batman Hastanesi’nin Tamamlanacağı Tarih Belli Oldu
04.07.2018
6.161
A+
A-

Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Batman Valisi Deniz, bir yıl içerisinde hastane binasının tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, ilde yapımı devam eden Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemeler sırasında Vali Deniz’e Batman İl Sağlık Müdürü Osman Sünger eşlik etti.

Hastane inşaatında incelemelerde bulunan Deniz, 300 yataklı hastanenin eksiksiz bir şekilde en kısa sürede tamamlanması için yetkililerden denetimlerin sıklıkla yapılmasını istedi.

Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Deniz, geçmişte yaşanan birtakım sıkıntılardan dolayı 300 yataklı hastanenin ihalesinin tekrardan yapılarak, inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Deniz, “Bir yıl içerisinde hastane binasının tamamlanması hedeflenmiştir. Sağlık alanında ilimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan bu güzel ve donanımlı sağlık tesisi, en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açılmış olacaktır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.