DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırlar

Yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırlar
30.08.2021
167
A+
A-

Türkiye Kantinciler Federasyonu Batman İL Başkanı Mehmet Sıddık Biçim, yaptığı yazılı açıklamada, okul kantinlerinin yeni eğitim ve öğretime hazır olduklarını söyledi.

Okulların sokaktan güvenli olduğunu ifade eden Biçim, “Batman’daki okul kantinleri yeni eğitim ve öğretime hazır. 18 aylık uzun bir aradan sonra okulların yüz yüze eğitime açılacağının açıklanmasından sonra kantinciler iş yerlerine kavuşmanın sevinci ile genel bir temizliğe başladı.” diye konuştu.

Çocuklara hijyenik ortamda hizmet sunabilmek için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını vurgulayan Biçim, şöyle devam etti:

“Tüm hijyenik şartlar yerine getirildi ve çocuklarımıza hizmet için hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Kantinler dışarıdan daha güvenilir ve daha hijyenik bir ortamda hizmet vermektedir. Okul sokaktan daha güvenlidir. Veliler gönül rahatlığıyla çocuklarını okula gönderebilirler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.