DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Babasının Katillerinin Bulunmasını İstiyor

Babasının Katillerinin Bulunmasını İstiyor
27.11.2018
1.461
A+
A-

Batman’ın Kozluk ilçesinde ikamet eden Yasin Durmaz, bir dere kenarında öldürülmüş halde bulunan babasının katillerinin bulunmasını istiyor.

Batman’ın Kozluk ilçesinde ikamet eden Yasin Durmaz, geçtiğimiz yıl hayvanlarını otlatmaya çıkaran ve bir dere kenarında öldürülmüş halde bulunan emekli güvenlik korucusu olan babasının katillerinin bulunmasını istiyor.

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Armutlu köyünde ikamet eden emekli güvenlik korucusu 7 çocuk babası Ramazan Durmaz (56), 21 Ekim 2017 tarihinde koyunlarını otlatmaya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yapılan aramaların ardından Durmaz, bir dere yatağında öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma açılırken, kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldüğü belirtilen Durmaz’ın o günden bu yana katil zanlıları ise bulunamadı.

Bir yılı aşkın bir süredir babalarını kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyleyen Yasin Durmaz, babalarının katillerinin bulunmasını istiyor. Yüreklerindeki acının halen taze olduğunu, katillerin bulunmasıyla azda olsa acılarının dineceğini aktaran Durmaz, yetkililere çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.