DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Zabıtası’nda Yeni Dönem

Batman Zabıtası’nda Yeni Dönem
07.05.2018
445
A+
A-

Batman’da Zabıta Müdürlüğü, denetim ve saha çalışmalarında yürüttüğü faaliyetleri şeffaflaştırmak ve kayıt altına almak için kamera uygulaması başlatıyor.

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, denetim ve saha çalışmalarında yürüttüğü faaliyetleri şeffaflaştırmak ve kayıt altına almak için kamera uygulaması başlatıyor.

8 ekiple denetim ve saha çalışmaları gerçekleştiren Belediye Zabıta Müdürlüğü, denetimlerin daha şeffaf yapılması ilkesini hayata geçiriyor. Buna göre ekipler beraberlerinde, çıktıkları çalışmaların görüntülü ve sesli kayıt altına alınması için kameralı personel bulunduracak.

Yaka ve omuz bölgelerine takılabilen, kesintisiz 8 saat kayıt yapma özelliğine sahip yüksek performanslı kameralar ile denetimlerin kayıt altına alınacağını açıklayan Zabıta Müdürlüğü, uygulama ile yürütülen çalışmaların kurum ve vatandaşlar adına ilkesel ve hukuksal karşılığının gözetildiğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.