DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Batman’a Yatırım Yapmak İstiyorlar”

“Batman’a Yatırım Yapmak İstiyorlar”
23.04.2018
407
A+
A-

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) üretim yapan sanayicilerle kahvaltıda bir araya geldi.

TP kristal Park’ta düzenlenen kahvaltı programına; Vali Deniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Ak Parti İl Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı, SGK İl Müdürü, İŞKUR İl Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, OSB Müdürü ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda sanayici katıldı.

Kahvaltıdan sonra sanayicilere hitaben bir konuşma yapan Vali Deniz, OSB’de yeni arsa tahsisi yapılan sanayicilere hayırlı olması temennisinde bulunarak, OSB’de yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

OSB’de iki bin dönümlük genişletme çalışmalarıyla ilgili kamulaştırma bedellerinin arsa sahiplerine ödendiğini ifade eden Vali Deniz, parselasyon ve alt yapı projesi ihalesinin yapıldığını, sonuçlandığında en kısa zamanda yatırımcıya arsa tahsis işlemlerine başlanacağını ifade etti.

Tekstil ağırlıklı olmak üzere farklı sektörlerde birçok yatırımcının, ilimize yatırım yapmak için talepte bulunduğunu vurgulayan Vali Deniz, “Yatırım, güven ve huzur ortamı ister. Bu şunu gösteriyor. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de güven ve huzur ortamı var. Hiçbir zaman karamsarlığa düşmeyeceğiz. Ülkemize yönelik saldırıları birlik ve beraberlik içerisinde boşa çıkaracağız. Piyon olarak kullandıkları terör örgütlerine karşı da cesaretli bir şekilde sesimizi daha da yükselteceğiz. Birlik-beraberliğimize ve kardeşliğimize, huzur ve güven ortamına sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

İlimizde yapılan ve yapılacak kamu yatırımlarına değinen Vali Deniz, eğitim, sağlık, spor ve ulaşım alanında birçok yatırımın devam ettiğini, birçok yatırımın da proje aşamasında olduğunu ifade etti.

Konuşmanın ardından sanayicilerin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Deniz, sorunların giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Program, sanayicilerle fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.