DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DEVA Partisi’nden Batman’da İlk Kongre

DEVA Partisi’nden Batman’da İlk Kongre
07.09.2020
1.418
A+
A-

Deva Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı 1’nci Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Deva Partisi’nin Batman’da teşkilatlanma çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen Deva Partisi’nin Batman Merkez İlçe 1’nci Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığına Şehmus Yılmaz seçildi.

Yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden Deva Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, ilçe teşkilatlarını güçlendirip, çalışmalara daha fazla ağırlık vereceklerini söyleyerek, “Deva Partisi Batman İl Başkanlığı olarak, ilk ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Planlanmış bir takvim ile Merkez İlçemiz için gerçekleştirilen olağan kongrede Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Şehmus Yılmaz ve ekibini tebrik ediyor, ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Deva Partisi olarak, kaybedecek hiçbir zamanımız yok, en kısa zamanda diğer ilçelerimiz için de kongreleri gerçekleştirmek ve Batman’a DEVA olmak için yoğun bir çalışma programı oluşturduk.” dedi.

Olağan kongrede Deva Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığına seçilen ve daha önce Yeşilay Batman Şubesi Başkanlığı görevinde bulunan Şehmus Yılmaz ise, Deva Partisi’nin yenilikçi bir demokrasi anlayışı ile hareket edeceğini belirterek, “Deva Partisi’nin kuruluş sürecinin başladığı günden itibaren yoğun ilgi ve teveccüh gösteren kıymetli halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. En iyisini hak eden Batman’ımız için var gücümüz ile çalışacağız. Merkez ilçemiz için yapılan kongrenin Batman için hayırlı olmasını temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.