DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da 14 günlükken Covid-19 tedavisi gören bebek şifa bularak taburcu oldu

Batman’da 14 günlükken Covid-19 tedavisi gören bebek şifa bularak taburcu oldu
20.04.2020
1.120
A+
A-

Coronavirus salgınıyla mücadele kapsamında sevindiren haberler gelmeye devam ederken, bir sevindiren haber de Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden geldi.

Tüm Türkiye’de etkisini gösteren ve temas yoluyla bulaşan yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınında 14 günlükken testi pozitif çıktıktan sonra tedavi görerek sağlığına kavuşan Muhammed bebek alkışlarla taburcu oldu.

video

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan Muhammed bebeği hastane çalışanları sevinçle uğurlarken bebeğin anne ve babası da evlatlarına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Konuya ilişkin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ise sosyal medya hesabında taburcu olan Muhammed bebekle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımda ısrarla hamile bayanlara evde kalmalarına yönelik çağrıda bulunularak şu ifadelere yer verildi:

“14 günlükken hastanemize Covid-19 tanısıyla başvuran bebeğimizi 14 gün sonra şifa ile taburcu ettik. Tedavisini gerçekleştiren yeni doğan ekibimizi kutluyoruz. Hamilelik döneminde enfekte olmak bebeği de risk altına soktuğundan dolayı hamilelere ısrarla ‘evde kal’ demeyi de unutmayalım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.