DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da 519 Personel Alınacak

Batman’da 519 Personel Alınacak
02.07.2019
8.345
A+
A-

​Adalet Bakanlığı personel alımı hakkında açıklama yapan Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Besim Eviz, başvuruların 1-16 Temmuz arasında yapılacağını söyledi.

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı. Adalet Bakanlığı adliyelerde, Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 12 bin 731 personel alımı yapacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Besim Eviz, personel alımının adalet.gov.tr adresinden yapılacağını belirtti.

Adalet Bakanlığının ülke genelinde 12 bin 731 personel alımı yapacağını, Batman için de alımlarının söz konusu olduğunu ifade eden Eviz, başvuruların 1-16 Temmuz arasında mesai bitimine kadar yapılacağını aktardı.

İl bünyesinde Adalet Bakanlığı tarafından alınacak meslekler hakkında da bilgi veren Eviz; “İnfaz Koruma Memuru 470 kişi, Zabıt Katibi 13 kişi, Ceza İnfaz Kurumu Katibi 22 kişi, Mübaşir 8 kişi, İcra Katibi 2 kişi ve diğer branşlar olmak üzere toplam 519 personel alınacak. Başvuracak olan adayların sadece bir unvan için KPSS puan türlerinden 70 ve daha yukarı puan almış olma şartı var ve adaylar detaylı bilgiyi adalet.gov.tr adresinden öğrenebilirler. Aynı zamanda başvurular adalet.gov.tr adresinden yapılmaktadır.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.