DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gözyaşlarıyla Defnedildi

Gözyaşlarıyla Defnedildi
08.03.2020
9.449
A+
A-

Batman’da İki aile arasında çıkan kavgayı önlemek için olay mahalline giden ve olay esnasında aldığı kurşun yarasıyla ağır yaralanan Raman Aşireti liderlerinden Ferit Özdemir, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Tedavi için ağır yaralı olarak sevk edildiği Malatya’da vefat eden Özdemir, kalabalık bir konvoy eşliğinde Hasankeyf’e bağlı Serekaniye Mezarlığına getirildi.

İçişleri Bakanı Soylu da cenazede hazır bulundu

Binlerce kişinin katılım gösterdiği cenaze töreninde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri de hazır bulundu.

20 ve 21. dönem Batman Milletvekili Faris Özdemir’in de ağabeyi olan Ferit Özdemir, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

084edb2e8224c5527fbd - Gözyaşlarıyla Defnedildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.