DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Fuhuş Evlerinin Kapatılması İçin İmza Topladılar!

Batman’da Fuhuş Evlerinin Kapatılması İçin İmza Topladılar!
05.03.2018
8.946
A+
A-

Batman’da fuhuş, uyuşturucu ve benzeri işler için kullanıldığı belirtilen binanın mühürlenip kapatılması için mahalleli tarafından imza toplandı.

Batman’da uyuşturucu, fuhuş ve benzeri işler için kullanıldığı belirtilen binanın mühürlenip kapatılması için Şirinevler Mahallesi sakinleri, imza toplayarak, mahallelerinde bu tür ahlaksızlıkları istemediklerini ifade ettiler.

Fuhuş ve diğer kötü ameller için kullanıldığı belirtilen Şirinevler Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın mühürlenip kapatılması için imza topladıklarını bildiren Esin, bu imzaları Batman Valisi Ahmet Deniz’e götürerek, binanın kapatılması talebinde bulunacaklarını söyledi.

Esin, “Mahalleli olarak imza toplamış bulunmaktayız. Burada bulunan bir artı bir dairelerde yasal olmayan işler yapılıyor. Uyuşturucu, fuhuş ve benzeri işler yapıldığı için mahalleden büyük tepki aldı. Birkaç gün önce burada çıkan olaylardan dolayı mahalleli tarafından burası taşlandı. Şimdi eşyaları berbat durumdadır. Bildiğimiz kadarıyla bina kaçak olarak faaliyet yürütmektedir. Belediye binaya ruhsat vermemiş. Sadece kendilerine iş yeri ruhsatı çıkarmışlar. Biz, sayın valimizden özellikle burayı boşalttırmasını ve buranın mühürlenmesini istiyoruz. Yoksa ileride daha büyük sorunlar olabilir. Bir an önce buranın kapatılmasını istiyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.