DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çam Ağaçlarını Çaldılar

Çam Ağaçlarını Çaldılar
27.12.2019
509
A+
A-

​Batman’da kimliği belirsiz kişiler bir apartmanın bahçesinde bulunan çam ağaçlarını kökünden sökerek çaldılar.

Batman Kardelen Mahallesinde kimliği belirsiz kişiler, bir apartmanın bahçesinde bulunan bir buçuk metre uzunluğundaki 4 adet çam ağacını kökünden sökerek çaldılar.

Olay, akşam saatlerinde Kardelen Mahallesi’nde meydana geldi. Bina sakinleri, sabah kalktıklarında çam ağaçlarının yerinden söküldüğünü fark etti. Bina sakinleri, çam ağaçlarının kimler tarafından kökünden sökülüp çalındığını bilmezken, çalınan ağaçların yerine yenilerini diktiler.

Yıllardır ağaçlara gözleri gibi baktıklarını belirten bina sakinleri, 3 yıl önce site yapıldıktan sonra ağaçlandırma çalışması yürüttüklerini ve çam ağaçlarını diktiklerini anlattı.

Kimliği belirsiz kişilerin diktikleri çam ağaçlarını çaldıklarını belirten bina sakinleri, şimdi ise diğerlerinin de çalınmasından endişe ettiklerini ifade ettiler.

Bina sakinlerinden Alican Atak, “Binamızdaki ağaçlar için çok çalıştık ancak böyle görünce çok üzüldük. Bunu yapanlar insan olamaz, bunu yapanlar ha insan öldürmüş ha ağaç kesmiş. Bunu normal bir insan yapamaz. Üzgünüz ve öfkeliyiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.