DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

En az Covid-19 vakası görülen illerden biri Batman

En az Covid-19 vakası görülen illerden biri Batman
24.02.2021
837
A+
A-

Batman İl Sağlık Müdürü Doktor Mehmet Hakan Pamukçu yaptığı açıklamada, Batman’ın en az vaka görülen şehirlerden birisi olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Pamukçu, Sağlık Bakanlığının yayınladığı verilerde Batman’ın geçen hafta olduğu gibi bu hafta da en az vaka görülen şehirlerden birisi olduğunu belirtti.

Salgında en güçlü silahın aşı olduğunu hatırlatan Pamukçu, “Sağlık Bakanımızın yayınladığı verilerde ilimiz geçen hafta olduğu gibi bu hafta da en az vaka görülen şehirlerden. Bu iyilik halinin devamının ve normalleşme takvimine geçmenin tek yolu tedbirlere tavizsiz uymak ve aşı ile bağışıklanmadır.” dedi.

Yaşlıları aşı olmaya çağıran Pamukçu, “Diğer illerde başlayan vaka yoğunluğunun şehrimize yansıma ihtimalini göz aradı etmeden, aile büyüklerimizi aşılamaya yönlendirelim. Unutulmamalıdır ki pandemide en güçlü silah aşı. Her şeyin başı sağlık sağlığın başı aşı.” diye konuştu.(

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.