DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman Üniversitesini ziyaret etti

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman Üniversitesini ziyaret etti
02.03.2022
627
A+
A-

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman’ın ve üniversitenin geldiği konumun sevindirici olduğunu belirterek, “İlimizin ve üniversitemizin kendini geleceğe daha iyi taşıyacağına inanıyorum.” dedi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından şeref defterini imzalayan Mehmet Şimşek, Batı Raman Yerleşkesini gezerek Rektör Demir’den üniversitenin genel ve fiziki durumu hakkında bilgiler aldı.

Yapımı devam eden Batman Üniversitesi Camisini gezen Şimşek, üniversitede yaşanan akademik ve fiziki gelişmelerden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesinin bu misyonla başarılı işlere imza atacağını ifade eden Mehmet Şimşek, Batman’ın ve üniversitenin geldiği konumun sevindirici olduğunu kaydederek, “İlimizin ve üniversitemizin bu adımlarla kendini geleceğe daha iyi taşıyacağına inanıyorum.” dedi.

Batman Üniversitesinin paydaşlarıyla olan iletişiminin takım çalışmasına dönüştüğünü ve paydaşlarından aldığı bu destekle çok yol kat edeceğine inandığını vurgulayan Şimşek, fiziki gelişmelerin yanı sıra akademik gelişmelerin de yaşandığı üniversitenin projelerini yakından takip ettiğini, üniversitede yapılan çalışmalara destek olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Batman Üniversitesinin öğrenci ve insan odaklı çalışmaları ile ilgili olarak eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve beraberindeki heyeti bilgilendiren Rektör Demir, yapılan çalışmalara sürekli yenilerini ekleyerek üniversiteyi bölgesinde marka bir eğitim kurumu haline getirmek istediklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, Mehmet Şimşek’e teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.