DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İşyeri Kullanılamaz Hale Geldi

İşyeri Kullanılamaz Hale Geldi
11.02.2020
988
A+
A-

​Batman’ın Kozluk (Hezo) ilçesinde çarşı merkezindeki bir kahvehanede yangın çıktı. Yangında işyerindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre, saat 01.30 sıralarında çarşı merkezi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan bir kahvehanede belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. İşyerinde bulunan eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi. İşyerinde bulunan büyük boy bir tüpün patlamaması ise olası bir faciayı önledi. Ayrıca işyerinde kafeste bulunan 3 muhabbet kuşu da çıkan yangında telef oldu.

fd - İşyeri Kullanılamaz Hale Geldi

İşyerini kiralayıp işlettiğini söyleyen Serkan Seyhan, “Gece yarısından sonra benim kahvehanem yandı. Bu işyeriyle geçimimi sağlıyordum. Her taraf yandı, televizyon, buzdolabı hiçbir şey kalmadı. Yangının, sobadan çıkma ihtimali üzerinde duruluyor. İtfaiye ekipleri de gelip rapor tuttular. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.