DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Satışlar Durdu”

“Satışlar Durdu”
15.04.2022
570
A+
A-

Satışlarının uzun süredir durgun olduğunu belirten bisikletçi esnafı, baharın gelmesiyle birlikte bisiklet satışlarının yavaş yavaş başlamasını umut ettiklerini belirtti.

Fiyatlarındaki artış nedeniyle satışlarda düşüş yaşadıklarını ifade eden bisikletçi esnafı, önümüzdeki aydan itibaren işlerinde bir hareketliliğin olacağını bekliyor.

Bölgede bisiklet kullanım kültürünün çok az olduğunu, halkın araç kullanımına daha fazla rağbet gösterdiğini dile getiren esnaf, bisiklet kullanımının hem sağlık açısından hem de ekonomik açıdan daha faydalı olduğunu anlattı.

Bisiklet satıcıları işlerinin açılmasını bekliyor
Batman’da faaliyet gösteren bisikletçi esnafı İsa Kıngır, genel olarak bisiklet alıcılarının çocuklar ve öğrenciler olduğunu söyledi.

“Genellikle çocuklara hitap ediyoruz”

Kimi yetişkinlerin de bisikleti hobi olarak kullandığını aktaran Kıngır, “Tabi genellikle çocuklara hitap ediyoruz. Ama maalesef bisiklet fiyatlarına da zam geldi. Yaşanan zamlardan dolayı eskisi gibi kimse bisiklet alamıyor. Alıcı olarak buraya geliyor ama fiyatları duyunca eli boş çıkıyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.