DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seçimden Sonra Ekonomik Göstergeler Daha İyi Olacak Demişti! Yüzde 15 Zam Geldi!

Seçimden Sonra Ekonomik Göstergeler Daha İyi Olacak Demişti! Yüzde 15 Zam Geldi!
06.04.2019
1.255
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, seçimden önce özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, “seçimden sonra seçimden sonra ekonomik göstergeler çok daha iyi olacak.” demişti. Henüz seçimden 1 hafta geçmemesine rağmen, ikinci zam haberi de geldi.

Seçimden sonra ikinci zam sigaraya geldi. Türkiye’de bazı sigara fiyatlarına 2 liralık zam uygulandı. Buna göre en yüksek sigara fiyatı 15.50 TL oldu. Daha önce de seçimden hemen sonra benzin fiyatına 19 kuruşluk bir zam uygulanmıştı.

Daha önce 13.50 olan en pahalı marka sigara 2 lira zamla birlikte 15.50 TL’den satışa sunulacak. Böylelikle bazı sigara fiyatlarına ortalama %15 oranında bir zam uygulanmış oldu.

SEÇİMDEN SONRA İLK ZAM BENZİN FİYATINA GELMİŞTİ

31 Mart Yerel Seçimlerin hemen ardından ilk zam benzine gelmişti. 2 nisan gecesi itibari ile benzine 19 kuruş zam yapılmıştı. Yapılan zammın ardından benzinin litre fiyatı İstanbul’da 6 lira 90 kuruş olurken bazı illerde benzin fiyatı 7 liraya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.