DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kazılan Yollara Tepki

Kazılan Yollara Tepki
12.07.2021
801
A+
A-

Batman’ın birçok mahallesinde altyapı çalışmaları sırasında kazılan yolların haftalardır onarılmaması halkın tepkisine neden oluyor.

Çalışmalar esnasında oluşan çukurların ve bozulan yolların zamanında kapatılmaması hem halkı hem de sürücüleri ciddi anlamda mağdur ediyor. Yaşanan duruma tepki gösteren halk, yolların bir an önce onarılmasını istiyor.

Altyapı çalışmaları nedeniyle şehrin birçok mahallesine ait yolların köstebek yuvasına döndüğünü, oluşan çukurların kazalara davetiye çıkardığını belirten halk, bu durumun büyük bir mağduriyet oluşturduğunu belirtiyor.

Mahalle esnafı, haftalardır toz içinde kaldıklarını, tozdan dolayı iş yapamaz duruma geldiğini ifade ederken mahalleli ise oluşan toz nedeniyle evlerinin kapı ve pencerelerini açamaz duruma geldiklerini söylüyor.

Çalışmalar nedeniyle haftalardır mağdur edildiklerini dile getiren esnaf ve mahalle sakinleri, tek isteklerinin yollarının bir an önce onarılması olduğunu kaydetti.

Bahçelievler Mahallesi’nde tesisat malzemesi satan esnaf Adem Atay, iş yerlerinin toz içinde olduğunu belirterek, “Mahallemizde bir buçuk aya yakındır yol çalışması var. Esnaf olarak bu durumdan hiç memnun değiliz. Gördüğünüz gibi her taraf toz içinde. Sanki sahra çölündeyiz. İş yerimiz toz içinde. Taşeron firmalar burada bir buçuk aydır yolları kazmış ama belediye bir müdahalede bulunmuyor. Bir an önce bu yollara müdahale edilmesi gerekiyor. Her taraf çukur içinde olduğu için arabalarımız zarar görüyor. Esnaf olarak bu durumdan çok şikâyetçiyiz. Belediyenin bir şeyler yapmasını istiyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.