DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

45 Mahallede Sürüyor

45 Mahallede Sürüyor
13.06.2018
437
A+
A-

Batman Belediyesi, havaların ısınması ve hasat mevsiminin başlaması nedeniyle artan haşerat şikâyetlerine karşı ilaçlama çalışmalarını sıklaştırdı.

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilaçlama çalışmalarını Batman merkezindeki 45 mahallede gece gündüz aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Artan haşerat şikâyetlerine karşı çalışmalarını hızlandıran Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 8 araç ve 18 personel ile gece gündüz 45 mahallede ilaçlama çalışması yürütüyor.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından buğday biti ile ilgili yapılan açıklamada; “Mevsimsel olarak şehrimiz her sene olduğu gibi buğday biti denen bir haşere türünün akınına uğramaktadır. Buğday biti denen haşere, sivrisinek veya karasinekten farklı insana zarar vermeyen türdür, bu geçici bir durumdur. Yapılacak ilaçlama çalışmaları ile bu sorun kısa sürede ortadan kalkacaktır” bilgisine yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.