DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Altyapı çalışmaları sürüyor

Altyapı çalışmaları sürüyor
13.09.2021
607
A+
A-

Batman merkeze bağlı Balpınar beldesinde içme suyu şebekesi, kanalizasyon ve yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Beldede devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, beldenin sorunlarını çözüme kavuşturmak için mesai kavramı gözetmeksizin hizmet üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Beldede yapımı süren 12 bin metrelik içme suyu boru hattında sona gelindiğini aktaran Başkan Geylani, “Vatandaşlarımızın içme suyu sorunlarını gidermek için bir süre önce başlatmış olduğumuz çalışmalarda sona gelindi. Beldemizde bulunan 3 mahallemize 11 bin metre su borusu döşedik. Bunun son bin metresini de en kısa sürede tamamlayacağız. Kalan bin metre için de çalışmalarımız devam ediyor. İki kepçe ve çok sayıda personelle çalışmalarımız aralıksız sürüyor.” dedi.

Su boruları döşendikten sonra kanalizasyon çalışmalarına başlayacaklarını aktaran Geylani, “Daha önce köy statüsünde olan şimdi de beldemize bağlanarak mahalle statüsüne kavuşan Zorköy, Sêgirka ve Yeniköy mahallelerine yönelik altyapı çalışmalarımız sürüyor.” diye konuştu.

Vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek Geylani’ye teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.