DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Belediyesine Zılgıtlarla Yürüdüler – Video

Batman Belediyesine Zılgıtlarla Yürüdüler – Video
08.04.2019
954
A+
A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Belediyesi eşbaşkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, mazbatalarını aldıktan sonra HDP İl binasına geçti. Eşbaşkanlar, buradan HDP milletvekilleri Ayşe Acar Başaran ve Necdet İpekyüz, Barış Anneleri Meclisi üyeleri ve çok sayıda yurttaş ile birlikte erbaneler ve sloganlar eşliğinde belediye binasına doğru yürüdü. Yürüyüş boyunca “Batman ya me ye” ve “Bijî berxadana zindanan” sloganları atıldı.

’31 MART’A KADAR ÖZDEMİR BAŞKANDI’

Eşbaşkan ve milletvekillerini, belediye binası önünde daha önce görevinden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri Özdemir, yurttaşlar ve belediye çalışanları çiçeklerle karşıladı. Karşılamanın ardından açıklama yapan HDP Batman İl Eşbaşkanvekili İkram İrgi, belediyenin 3 yıl önce kayyum tarafından gasp edildiğini hatırlatarak, “31 Mart’ta kadar bizim başkanımız Sabri Özdemir’di ve belediyemizi de ondan devralacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.