DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Eski Rektörü Hakkında Flaş Gelişme!

Batman Eski Rektörü Hakkında Flaş Gelişme!
16.03.2018
563
A+
A-

Adil Öksüz ile ilişki içerisinde olduğu iddia edilen ve FETÖ’den tutuklu bulunan Batman Üniversitesi eski rektörü Uluçam tahliye edildi.

Adil Öksüz ile yakın ilişki içinde olduğu iddia edilen ve FETÖ’den tutuklu bulunan Batman Üniversitesi eski Rektörü Profesör Doktor Abdüsselam Uluçam ilk duruşmasında tahliye edildi.

8 Temmuz 2017 tarihinde Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Hasankeyf ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece FETÖ’den tutuklanan Uluçam, Batman M Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştu.

Bugün Batman 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ilk duruşması yapılan Uluçam, adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı konularak tahliye edildi.

Hatırlanacağı üzere; Batman Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam’ın, FETÖ firarisi Adil Öksüz ile yakın ilişki ve irtibatlı olduğu, FETÖ üssü olduğu belirtilen Epoka Üniversitesi ile işbirliği yaptığı iddiasıyla gözaltına alınıp daha sonra tutuklandığı iddia edilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.