DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Vestel Servisleri

12.05.2018
434
A+
A-

Ülkemizde uzun yıllar boyunca kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri imal eden Vestel şirketi, bu süreçte teknolojinin getirdiği tüm yenilikleri de yakından takip ederek üretim bandındaki ürünlerine uyguluyor. Teknik olarak son derece sağlam olan bu cihazlar, bazen elektronik akımında meydana gelen dengesiz akıma bağlı, bazen de uzun yıllar çalışmanın verdiği yorgunluğa bağlı olarak bozulabilir. Bu gibi can sıkıcı durumlarda, teknicservis.com sitesine giriş yaparak size en yakın kaliteli ve güvenilir onarım desteği sunan ekiplere ulaşabilirsiniz. Belli bir kalite standartına göre seçim yapan sitemiz, işini severek yapan kadroları hizmet ağına ekliyor. Gün boyu hizmet veren kadrolarımız, teknik ekipman bakımından eksiksizdir. Şimdiye kadar ele aldığı her türlü arızalı Vestel ev ürününü tamir etmeyi başaran Vestel Servislerine gönül rahatlığı ile bozulan cihazları teslim edebilirsiniz.

Türkiye’nin Dünya’ya açılan en kaliteli markası olarak görülen Vestel, yaptığı atılımlar ile hem yurt içinde hemde Avrupa’nın birçok ülkesinde satış yapmayı sürdürüyor. Teknik bakımdan üstün olan Vestel Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri, İnsan hayatını daha rahat ve konforlu hale getirmek üzere dizayn edildi. Ev yada iş yerinde severek kullandığınız Vestel ev ürünlerinde ortaya çıkacak her türlü teknik ve donanım arızası için kaliteli ve güvenilir servis hizmeti sunan ekiplerimize sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Batman Vestel Yetkili Servisleri arızalı ürün parçalarını orijinal yedek malzemeler ile değişerek garantili onarım yapıyor. Kesintisiz hizmet sunan ekiplerimize ait iletişim numaraları için sitemize giriş yapmanız yeterlidir.

Bat

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.