DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da 14 İş Yerine 102 Bin Lira Ceza!

Batman’da 14 İş Yerine 102 Bin Lira Ceza!
01.01.2020
1.015
A+
A-

Batman’da insan sağlığını tehdit eden 14 işletmeye 102 bin 285 TL para cezası kesildi.

Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, insan sağlığını tehdit eden 14 işletmeye 102 bin 285 TL para cezası kesildiği bildirildi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün gıda kontrol ekipleri tarafından halkın daha güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşması açından restoranlar ve toplu tüketim yerlerinde denetimlerin yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, 2019 yılı içerinde de ilimizde bulunan 2 bin 258 gıda işletmesine toplamda 3 bin 275 denetim gerçekleştirilmiştir. Bu denetimlerde olumsuzluk tespit edilen işletmelere olumsuzluklarını gidermeleri için ek süre verilmiş olup, süre sonunda tekrardan işletme denetimleri yapılmıştır. İnsan sağlığını tehdit eden söz konusu 14 işletmeye ise 102 bin 285 TL para cezası kesilmiştir. Gıda ile ilgili şüphe arz eden durumlarda ise vatandaşlarımız 7 gün 24 saat hizmet veren Alo 174 Gıda Hattını mutlaka aramalı ve şikâyetlerini bildirmelidirler.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.