DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da 26 Personel Alınacak

Batman’da 26 Personel Alınacak
31.08.2018
1.376
A+
A-

Batman KYK Müdürlüğünde güvenlik, temizlik, kaloriferci ve tesisatçı alanlarında 26 işçiye istihdam sağlanacak.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), Türkiye geneli 3 bin sürekli işçi alımı yapacak. Batman’da güvenlik, temizlik, kaloriferci ve tesisatçı alanlarında 26 kişi işe alınacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan KYK Batman İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, “Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Türkiye geneli 3 bin sürekli işçi kadrosu tahsis edilmiştir. Batman ilimizde 8 güvenlik, 12 temizlik, 4 kaloriferci ve 2 tesisatçı olmak üzere toplam 26 işçi kadrosu için İŞKUR üzerinden müracaatlar alınmıştır. Güvenlik, tesisat ve kaloriferci kadrolarına ortaöğretim KPSS puanı ile başvurular yapılmış olup başvuranlar arasında en yüksek puanı alanlar mülakata davet edilecektir. KPSS şartı olmayan temizlik kadroları için ise tüm illerde eş zamanlı olarak 3 Eylül 2018 Pazartesi günü saat:10.00’da noter tarafından kura çekilecektir. İl Müdürlüğümüzde de yapılacak olan kuraya giren vatandaşlarımız ile basın mensuplarının katılım sağlanması bizleri sevindirecektir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.