DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da iki ayrı yangın: Bir itfaiyeci…

Batman’da iki ayrı yangın: Bir itfaiyeci…
02.12.2019
737
A+
A-

​Batman’da bir trafo ve hurdalıkta çıkan yangında bir itfaiye personeli dumandan zehirlendi.

Batman’da bir saat arayla iki yangın meydana geldi. Batman’da bir trafoda oluşan yangının ardından bu kez hurdalıkta yangın çıktı. Yangına müdahale eden bir itfaiye personeli dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangınlar, dün gece saatlerinde Seyitler ile Hilal mahallelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Seyitler Mahallesi 3005 Sokakta bulunan trafoda aşırı yüklenmeden dolayı yangın çıktı. Korkuya neden olan yangının bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Yangın kısa sürede söndürülürken, trafoda büyük çapta hasar meydana geldi. DEDAŞ ekipleri, yangınından dolayı elektriği kesilen mahalledeki trafonun onarım çalışmalarına başladı.

Trafo yangının ardından bu kez Hilal Mahallesinde bulunan bir hurdalıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Çıkan yangına müdahale edilmesi için bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken, dumandan zehirlenen ismi öğrenilemeyen bir itfaiye personelinin ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yangın ile ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.