DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Talep Büyüyor

Batman’da Talep Büyüyor
23.03.2022
427
A+
A-

Daha önce yapılan Batman-Adana tren seferlerinin bir kez daha faaliyete geçmesini isteyen Batmanlılar, yetkililere çağrıda bulundu.

Batman-Adana tren seferlerinin olmamasının kendilerini mağdur ettiğini belirten halk, seferlerin başlatılması için dilekçe vermelerine rağmen olumlu bir sonuç elde edemediklerini söyledi.

Yoğun talebe rağmen Batman-Adana seferlerinin başlatılmadığını dile getiren halk, yüksek fiyatlara yolculuk yapmamak için yetkililerden en kısa sürede Adana seferinin başlatılmasını istedi.

“Birçok vatandaş bu konuda mağdur oluyor”

Hem hesaplı hem de daha konforlu olması nedeniyle vatandaşların trenle yolculuk yapmayı tercih ettiğini belirten Murat Gülsever, “30 senedir tren garına yakın bir iş yerinde esnaflık yapıyorum. Otobüs fiyatlarının artması nedeniyle vatandaşlar tren ile yolculuk etmeye başladı. Bazı günlerde yüzlerce kişi iş yerimize gelip Adana-Batman arasında tren seferleri var mı, yok mu diye soruyor. Eski yıllarda Adana-Batman seferleri vardı ama şu anda yok. Birçok vatandaş bu konuda mağdur oluyor. Vatandaşların yoğun talebi üzerine halkla birlikte yetkililere başvuru dilekçemizi verdik ama bir netice alamadık. Yetkililerden Adana-Batman tren seferlerinin yeniden başlatmalarını talep ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.