DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Batman’da Yaşlı Kalmadı”

“Batman’da Yaşlı Kalmadı”
17.09.2020
6.556
A+
A-

Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, sosyal medya hesabından, Batman’daki Korona Virüsü krizi hakkında, bir hastasının aktardıklarını açıkladı.

Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, Batman’da Korona Virüsü nedeniyle yoğun can kayıplarının yaşandığını dile getirerek, “Çok yorgunum ve çok üzgünüm. Hekimlik hep yorucu ve dert dolu bir iştir, ama hiç bu kadar tükenmiş ve çaresiz hissetmemiştim. Gözyaşlarını tutamayan hasta yakınları, düğüm olmuş hayatlar. Telefonda, Batman’da yaşlı kalmadı her gün 10 cenaze diyen eski hastam. Artık çok ağır geliyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.