DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bilgilendirme Semineri

Bilgilendirme Semineri
06.05.2018
312
A+
A-

Batman’da bir elektrik şirketi tarafından elektrikçilere yönelik bilgilendirme semineri verildi.

Batman’da bir elektrik şirketi tarafından elektrikçilere yönelik yapılan seminerde, elektrik malzemeleri tanıma ve ürünleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Batman’da elektrik malzemeleri satan bir firma tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında Elektrik ve Kontrol Mühendisi Elektrik Teknik Müdürü Nurdoğan Büyükkeskin, anahtar, priz serisi ve sigorta kutusu, + zayıf akım kutusu hakkındaki bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Soru ve cevaplarla seminer devam etti. Kapanış konuşmasını ise firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz yaptı.

Seminerde sigorta, + zayıf akım kutusu, COMFORT konusunda 1’li, 1-2’li, 2-4’lü, 6’lı, 9’lu, 12’li, 18’li, 24’lü ve 36’lı tüm seri üzerinde duruldu. Kuvvetli akım ve zayıf akımın, kutuda birlikte veya ayrı ayrı kullanılmasıyla ilgili bilgiler verildi.

Seminere öncülük eden elektrik firması sahibi Hamza Bozkurt ve çalışanları da toplantıda hazır bulundu.

Seminer sonunda firmanın Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz seminerin düzenlemesine öncülük eden Bozkurt’a plaket taktim etti. Bozkurt da Yılmaz’a Batman’ın simgesi olan petrol maketi hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.